dimecres, 13 d’abril del 2011

XIII FESTA DE LA GENT GRAN

El proper Diumenge 8 de Maig tindrà lloc la XIII festa de la gent gran de Mediona, una festa que valorem molt pel significat que té i per la gent a qui es dirigeix.

Malauradament però, aquest equip de govern la pifia fins i tot quan fa coses bones… Com és posible que cel·lebrem una festa per a la gent gran de Mediona a Barcelona, al Cosmo Caixa i al Planetari? El PSC de Mediona no és capaç d’adonar-se’n que hi molta gent gran amb mobilitat reduïda que no és capaç de fer una excursió d’aquestes característiques?  No se n’adonen que el més important és que hi pugui participar TOTHOM?

Durant anys han posat l’excusa que no teniem un indret adequat per aquesta mena de cel·lebracions i ara que tenim el poliesportiu volen anar a Barcelona…  Esperem que prenguin bona nota d’aquesta crítica i rectifiquin.

Grup municipal de CDC Mediona

25 comentaris:

  1. Això és cosa de la il luminada de la Sra.Busquet, es creu que són escolars.

    ResponElimina
  2. Sabeis o alguien me puede decir, si la depuradora funciona la de Sant Pera de Sacarrera.

    Por que deslumbrar a los que circulamos, por la carretera si que hace, pero ruido de funcionamiento no.

    ResponElimina
  3. No funciona, i a menys que els veïns de Sant Pere i les quatre cases conectades de la Font del Bosc es passin el dia tirant de la cadena no funcionarà mai per falta de caudal.

    ResponElimina
  4. Senyora Busquets...:

    No oblidem que hi han avis que tenen molt limitada la seva mobilitat, si el que es busca fer una festa per a tothom aquesta no es la millor manera.Tenim el Casal, el poliesportiu, es pot fer una festa amb alguna actuacio adient per a ells acompanyat d'un detall conmemoratiu.O cercar una sortida en un lloc mes adient on es puguin fer activitats alternatives.

    ResponElimina
  5. Pues yo como jubilado, estoy muy contento con la salida ofrecida este año, ya que de tantos ancianos que somos en todo mediona, nunca podra llover a gusto de todos, por lo tanto un dia unos y otro dia otros. A parte, los de los nucleos fuera de Sant Joan, ¿a caso no tenemos que desplazarnos?.

    Pedro Rodriguez
    Font del Bosc

    ResponElimina
  6. Creo que el ayuntamiento organiza salidas de manera periodica para la "gent gran", si se entiende una fiesta para todos en el dia de los mayores, quiere decir PARA TODOS, y durante el transcurso del año pueden apuntarse los que pueden en la dichas salidas.Esta fiesta debe tertenecer (deberia pertenecer), a nuestros mayores en su amplia totalidad.

    ResponElimina
  7. Si en el fondo a estos sres de Ciu les importa bien poco si esta bien o mal, la cuestion es ir en contra de todo por sistema, no hay ni una, pero ni una sola cosa que les parezca bien y eso me parece muy injusto ya que muchas acciones de este gobierno actual no han sido malas.

    ResponElimina
  8. Que manera de juzgar gratuitamente, sin razón ni motivo cuando hay una diferencia de opinión todo esta mal.
    Si no dieran soluciones podría ser verdad, pero se dan posibles soluciones, todos tendríamos de ser constructivos.
    Pero por sistema el alcalde las rechaza. Pero si alguna le sirve se la apropia, ejemplo de la calle Florenci Gustems de aparcar en un solo lado.

    ResponElimina
  9. Si, soluciones dan un monton, sobre todo en la ultima revista parlemnede abril, llena de un monton de ideas para realizar y ni una sola critica.

    ResponElimina
  10. Increible, recibe usted el parlemne y lo único que menciona es que solo critican, y ni una sola alusión a que el gobierno del PSC de Mediona nos ha engañado a todos con un 33 % de cumplimiento de su programa electoral.

    Que poca objetividad!

    ResponElimina
  11. Criticar és a dir el que no es compleix en les promeses, que estaven en el programa electoral.
    Que plens de partidisme esteu, que no sou capaç de veure la realitat.
    L'amic és dolent en el món municipal.

    ResponElimina
  12. ara no entenc perque aquests de CIu s'han de posar amb la festa de la gent gran. mireu que a tot arreu fan cada vegada més sortides, fa poc han anat al Molino, ara proposen anar al C>osmo caixa i vosaltrres a criticar, però que us penseu? que sou els dons perfectos, mireu la seva pagina i veure que són activtats per la gent gran, que som el segle XXi.
    quina pena!

    ResponElimina
  13. Al segle vint i un també hi ha gent amb mobilitat limitada.
    I tots els que vivim a Mediona, tenim el dret i obligació d'opinar, per això no som perfectes.
    Sou una mica durs, si és una trobada de tota la gent gran del municipi, es fa perquè tothom pugui anar.
    Els que puguin i vulguin que vagin al Molí, i on puguin amb les seves limitacions, siguem una mica més seriosos i deixar opinar a tots.

    ResponElimina
  14. Ese 33%"no real" que segun CIU se ha realizado, es mas que lo hecho en todos los años que gobernaron ellos y si no que se lo pegunten a su presidente que en esa epoca estaba en el gobierno del Duran.

    ResponElimina
  15. Como les gusta el pasado, hay que mirar hacia delante.
    No se dice quien hace mas, si no el incumplimiento del programa electoral.
    Si hay promesas y no se hacen hay que decirlo y que se sepa,ya han pasado 8 años del Duran por que no le dais la culpa a Franco tanbien.

    ResponElimina
  16. Franco esta muerto, el presidente de Ciu de Mediona sigue en activo y formo parte del gobierno del Duran, y con un cargo importante.

    ResponElimina
  17. Com que hi ha gent aparentment limitadeta en aquest debat ho diré de forma molt entenedora: S'ESTÀ PARLANT DE LA FESTA DE LA GENT GRAN, NO D'UNA EXCURSIÓ COM LA QUE ES POT FER EN QUALSEVOL MOMENT DE L'ANY, ES PARLA D'UN ÚNIC DIA EN EL QUE ES FA UN HOMENATGE A TOTA LA GENT GRAN DE MEDIONA, I ÉS D'ESPERAR QUE HI PUGUI ASSISTIR TOTHOM.

    Si voleu ho tradueixo al castellà per si es tracta d'un problema de vocabulari.

    ResponElimina
  18. I sobre el tema de les crítiques a en Duran, aquests socialistes d'aquí cinquanta anys seguiran amb la mateixa cançó. No es pot criticar que el PSC ha complert només un trist 33 % del seu programa però ells poden criticar a una persona que fa 8 anys que no és alcalde de Mediona i que de fet ja ni viu a Mediona.

    Es molt trist que la seva única defensa sigui atacar al Duran, el que demostra que no tenen res interessant per dir.

    P.D: Aquest senyor que parla del 33 % no real és un cínic o no sap llegir. Jo encara conservo el programa del Servand del 2007, l'he revisat i mes o menys em quadra.

    ResponElimina
  19. Si, es cert que s'organitzen sortides periodicament, i crec que ningu les questiona, pero el comentari del senyor pedro rodriguez sembla un "que se jodan", quin GRAN SENTIT DE LA SOLIDARITAT que tenen alguns per el DIA DE LA GENT GRAN!!.

    ResponElimina
  20. Realment espero que no defalliu per que aquesta gent que hi ha a l'ajuntament, son uns poca vergonyes, fan servir les mentides d'una manera bestial, diran que els mentiders sou vosaltres ..... pero ja en començo a estar bastant tipa d'aquest color que gasten.... endevant que hi ha gent que us recolçem .

    ResponElimina
  21. El que deiem ... uns poques vergonyes, no em va dir el molt cara dura que portaven tants anys que volien possar un altre mesa electoral ?? i ara mira'l per on surt.... estic indiganada amb aquesta gent.

    POCA VERGONYA es el que vosté té !!! espero que el poble el jutji amb severitat !!

    ResponElimina
  22. si s'aprova al ple a la font del bosc, com es que la demaneu a Sant Pere? que us voleu posar medalles, o es la xuleria vostra'

    ResponElimina
  23. Crec per el que diu l'escrit que es va demanar a Sant Pere, pero l'alcalde va al·legar motius d'aparcament a l'escola la renaixença,(jajajaj), finalment CIU, va acceptar una nova ubicacio per que el que realment importa es la proximitat, i tan fa un lloc com un altre sempre que estigui dins de la legalitat.

    Aqui ho tens!:
    http://conviureamediona.blogspot.com/2011/02/saprova-la-mocio-presentada-pel-grup-de.html

    ResponElimina
  24. Trobo que esta molt malament que la sortida de la gent gran no es faci a mediona , sigui al punt que sigui de mediona, ja es fan sortides a altres llocs ... que també em sembla molt bé, pero aquesta sortida o dinar hauria de ser a la població mateixa com es fa a la resta de llocs de catalunya per norma general.

    Jo no he sentit mai als de ciu questionar les sortides de la gent gran fins ara que es fa una quan ja hi ha llocs a mediona on es podrien fer.

    ResponElimina