dimecres, 27 d’abril del 2011

EL PRESIDENT MAS PRESENTA ELS ALCALDABLES DE L'ALT PENEDÈS

43 comentaris:

  1. Em dic Oscar Balaguer i soc fill de Sant Pere Sacarrera. Ara visc a Tarragona per que a Mediona no tenia feina. Despres de demanar feina en repetides ocasions al alcalde Cervant Cases i no treuren res de profit, he hagut de pendre la decisio de marxar de la meva terra. Espero que el nou govern que entri a l'alcadia sigui CIU i porti llocs de treball. Jo confio amb el Pep, espero que tu, Medionenc, tambe ho facis. Endavant Pep, que tu pots amb ells...

    ResponElimina
  2. DEDICADA A NUESTRO ALCALDE

    http://www.youtube.com/watch?v=2jdyTAcp_H8

    A esta cantante la han enjuiciado por dedicarle esta canción a su alcaldesa.

    ResponElimina
  3. Ciutadà de Mediona.

    Jo crec que després de 8 anys és necessari, nova gent i idees noves i necessàries.
    El Servand en el seu moment va dir que amb 8 anys, ja era suficient el que passa que la memòria li falla, en gairebé tot i canbia les que va dir la setmana passada.
    I si no hi ha majoria una coalició, també seria el seu així la prepotència baixaria de nivell.

    ResponElimina
  4. No crec que al president Artur Mas estigues gaire orgullos de veure i sentir la canço que algun personatge a penjat al bloc , despres de sentir-la crec que sou una lacra per la societat i encara mes per MEDIONA , amb fa l`efecte que no heu legit les normes d´us i participació del vostre blog sobre tot del 1 al 4 el punt numero 5 el feu anar a tort i a dret , ara dubto si l´administrador esta amb les seves plenes facultats..... Quan hi ha gent que es capaç de penjar aquesta canço del vostre equip , que pot esperar Mediona de vosaltres ? fins ara creia que herau una gent seria i responsable , peró despres de veure el que he vist deseu molt que desitjar.... Salut i força , sou els millors , aquest es el millor cami que podeu seguir, anims que axi fareu pais.....
    si no es el comentari del vostre gust , sempre el podeu eliminar ....

    ResponElimina
  5. Per uns i altres:
    Pos home....., no es gaire correcte dedicar la canço en si, a l'alcalde.Pero tampoc es gaire correcte anomenar lacra per a la societat a un colectiu.I per tant, no cal posar-se al mateix nivell de qui ha penjat la cançoneta...diu molt d'un i de l'altre.

    ResponElimina
  6. Una lacra per la societat i per Mediona? Estar amb plenes facultats? Amb tots els respectes, no se qui està pitjor, si qui ha dedicat aquesta cançó a l'alcalde de Mediona o tu per extreure aquestes conclusions.
    Realment alguns hi poseu tant teatre... no sé com podeu sobreviure amb tanta indignació a sobre, ho debeu passar realment malament.

    Per favor, que ja som grandets i aquesta cançó parla de l'alcaldessa de no se quin poble i no de l'alcalde de Mediona.

    Amés, les afirmacions que fa el grup de CIU les firma CIU, ja és hora que us assabenteu que aquí escriu qui vol, seguint les normes d'us, i aquí NINGÚ HA INSULTAT AL SENYOR SERVAND CASAS.

    Et demano disculpes que haver-me posat a la teva alçada i entrar-te al joc però m'has tocat una mica la moral amb el teu comentari.

    Salutacions

    Dani Artigas
    Administrador del Blog

    ResponElimina
  7. Que pasada, lacra para la sociedad por permitir publicar un video. Hay gente que tiene su escala de valores un poco desviada.
    Menos mal que no habeis matado a nadie porque este señor o señora no se como os calificaria. Es bien cierto que aqui hay teatro por un tubo.

    ResponElimina
  8. Usuari de blogspot:

    Em moro de riure amb tots aquests que possen la coletilla " i si no us agrada el podeu eliminar " ...( que ultimament son uns pocs ) quan a un blog de blogspot s'elimina un comentari queda a la vista de tothom " comentario eliminado por el administrador " i he revissat aquest blog i n'han tret dos o tres com molt, tirant bastant enrrere al temps.

    Siguem seriosos si us plau que parlem de Mediona.

    Com deia en Servand " silenci ... es pensa "
    ( jajaja em costara d'oblidar aquest titular, molt bo sí senyor )

    Ps.: Administrador i equip Felicitats.

    ResponElimina
  9. Oscar,
    Potser has hagut d'anar a buscar feina on no et coneixien!!!!
    De totes maneres ningú pot prometre feina a Mediona per a tots els seus habitants i si ho fa i algú s'ho creu endavant!
    No hi ha res de dolent en anar a treballar fora del territori i la culpa mai no serà de cap alcalde.

    ResponElimina
  10. Si, si, si, ......ara si que ric i a "carcajada limpia", no ha estat l'actual equip equip de govern que ha disenyat un poligon industrial de la pitjor manera posible??, i que a consequencia els hi han denegat per no complir normatives??.Quantes empreses s'ha preucupat de dur en Servand a Mediona en vuit anys??.No es responsabilitat de l'alcalde tenir cura dels seus Medionencs??, no es responsabilitat seva preucupar-se de oferir oportunitats als joves i tenir cura dels grans??.

    CREAR OPORTUNITATS!!, (AIXO ES EL VOL L'OSCAR I ELS ALTRES JOVES),PER TENIR OPORTUNITATS!!.

    ResponElimina
  11. Es que no se de que us queixeu !! com podeu demanar a un gobern socialista que fomenti que vinguin empreses a Mediona ?? no heu sentit mai com aquest equip diu que no s'ha de col.laborar amb la inciativa privada ??? son molt consequents .

    ResponElimina
  12. No sé quien es peor, el que deduce lo que le da la gana o el que cuelga lo que le da la gana.

    ¿Por dedicar una canción vasca al alcalde se es de CIU? ¡Como les gusta manipular!

    ResponElimina
  13. Una altra il.legalitat de l'alcalde, en el seu bloc amb data 4 de maig, publica la foto electoral del PS Mediona.
    Després vol joc net, és el primer a cometre irregularitats.

    ResponElimina
  14. bon dia!

    sabeu que ja s'ha començat la campanya leectoral? penseu penjar alguna cosa? perquè de moment hi ha totohm menys vosaltres? per cert, quan teniu pensat fer algun miting?
    gràcies

    ResponElimina
  15. Bona tarda,

    Sabem que ja ha començat la campanya. No obstant creiem que no cal córrer a penjar cartells i a repartir programes ( no ve d'un o dos dies). Durant aquest cap de setmana es penjaran els cartells i a partir de la setmana vinent es repartiran els programes.

    No tenim previst fer cap miting, el nostre projecte queda prou clar al programa i qui tingui algun dubte o necessiti qualsevol aclariment pot contactar amb nosaltres.

    Salutacions

    ResponElimina
  16. bona nit!
    gràcies per contestar, però no trobo bé que no feu cap miting, sóc de Sant Joan, he votat quasi sempre CIU però crec que ara que tenim una llista totalment renovada caldria que fessiu mitngs perq la gent us coneguim, ja que que nomes venim quatre grats. pero el boca orella fa molt

    a revure

    ResponElimina
  17. Ostres !!!! si que aneu sobrats!!!! buufff

    ResponElimina
  18. Una cosa és escriure en un bloc o fer un programa per guanyar, L'altre és defensar-ho davant la gent i parlar en públic-

    ResponElimina
  19. La gent de Mediona no s'implica, pel qual diran si em veuen amb aquest o amb l'altre.
    El boca orella com escriuen és quan la gent va a les reunions informatives.
    És a dir que el treball de quatre anys, es valora en una reunió que no va ningú.
    Igual passa en els altres partits crec que esteu en un error.

    ResponElimina
  20. M'encanta aquest blog ... es el més visitat per els altres partits .... a veure si us feu un blog per les vostres propostes !!! ahhh que no e teniu , més que defensar els vostres propis interessos , com el cas del PP oi ?

    ResponElimina
  21. ehhh algu que pensa .... aixo ho dius tu ( que penses ) Jo els he sentit defensar les seves idees a diferents llocs del poble.

    ResponElimina
  22. Una cosa és certa i és que aquest bloc, almenys té pluralitat i es comparteix amb tots.
    Li falta una tertúlia, amb idees per al municipi, que és de tots vinguin d'on vinguin.
    Això si positiva no desqualificant, ni que ningú tingui la propietat de res.
    Tenim problemes molt greus, atur, crisi econòmica, comunicació i serveis iguals per a tots.
    Tinguem el color que tinguem.
    Crec que el primer i últim és MEDIONA.
    És senzill vivim tots en MEDIONA.

    ResponElimina
  23. Algú ho havia de dir!!!7 de maig del 2011, a les 20:11

    Em moro per saber que farà per Mediona CIU! No pot dir que abans estavem millor amb ells! no pot dir nosaltres hem fet, perqué a part de criticar no ha fet res! però de ben segur que prometrant el lloro i el moro. Si perden , no tenen que demostrar res i si guanyen diràn que no poden cumplir el que han promès per culpa de'n Servand.

    ResponElimina
  24. Resposta al Algú ho havia de dir!!! ha dit..

    Axio es lo que a dit al Servand, als seus 8 ayns.

    ResponElimina
  25. El que sí poden dir es intentarem no empitjorar la situació a la que ens han fotut els socialistes, que ja es algo.

    ResponElimina
  26. La depuradora de Sant Pere ja funciona?.....

    ResponElimina
  27. "Algú ho havia de dir",

    Només dir-te tres coses que cauen pel seu propi pes:

    1. La feina de la oposició no és fer coses, és controlar que els que governen les facin correctament i proposar-ne de noves, i si repasses aquest blog trobaràs ambdues actituts.

    2. No prometrem el "lloro" i el moro perquè a diferència d'altres colors polítics som molt conscients dels recursos dels que disposa Mediona i veuràs com el nostre programa és auster, realista i el més important, realitzable.

    3. Deu ser una sort saber el que farà la gent en un futur, sobretot tenint en compte que l'actual equip de CIU no ha governat mai a Mediona i no tens amb que basar-te. Amés, et podem garantir que no ens escudarem amb la mala herència que deixa en Servand perquè la coneixiem molt be quan vam redactar el programa, prova d'això és que com tu dius ho venim criticant intensament en els últims anys.

    Salutacions

    ResponElimina
  28. Per cert, la depuradora de Sant Pere no funciona, com ja vam pronosticar en el seu dia.

    ResponElimina
  29. Mai heu volgut la depuradora! millor que la merda s'acumuli riu avall.

    ResponElimina
  30. Per cert la nova depuradora de Sant Joan si que la voleu o tampoc és necessaria.

    ResponElimina
  31. La depuradora de Sant Joan està col·lapsada i necessita una ampliació, no és el cas de la de Sant Pere que ha sigut un malbaratament espectacular d'1 milió d'euros, vinguin d'on vinguin.

    No siguem malipuladors si us plau, és cert o no és cert que la Font del Bosc no té el clavegueram fet excepte una molt petita part de la mateixa? Quina merda vols que vagi al riu si no existeix el sistema per transportar-la? És cert o no és cert, que una depuradora necessita un cabal mínim perquè funcioni i actualment aquest cabal no el tenim? Quantes vegades haurien de tirar de la cadena els veïns de Sant Pere i les quatre cases conectades de la Font del Bosc perquè funcionés la depuradora?

    Estem convençuts que no existeix ningú neutral que no entengui aquest raonament.

    ResponElimina
  32. Hay senyor.. el que realment esta interessat en Mediona, sap com estan les coses i qui es cadascú, he Macingerzeta ^-^
    El que s’ha interessat en informar-se, sap que entri qui entri o encara que es quedi el Servand, l'ajuntament esta endeutat fins les celles, esta hipotecant el camp fotovoltaic amb un préstec del que l'any vinent en pagarem 12.000 euros mensuals, si refinanciació, i com diu el Servand, el deute es per culpa del govern del Ciu anterior, sigui com sigui, del 1.300.000, segons ell, 1 milió es dels anteriors que van governar 20 anys, i segons ell, en 8, no ha reduït aquest deute sinó que en 8 anys a augmentat 300.000 euros, les seves reunions de dos hores ens han deixat ven informats.
    Pot funcionar a la llarga una casa que gasta 4 milions i n’ingressa 3? només pels inconscients que només pensen en ells.
    Aquesta casa es la de tots, tinguem el color que tinguem, hi s’ ha de treballar per tots, fent Mediona i no dividint Mediona.
    I sento molt dir-ho, vistes les altres 3 llistes.... es trist veure com en comptes de grups de treball el que fan son piràmides de poder, algun del 2 en avall li portaria la contraria al numero 1? Si wuana pelo a mi nol.

    ResponElimina
  33. És interessant que un mucipio, que no arriba a 3.000 habitants, tingui un deute de 1,3 M€.
    Un alcalde que tenia 5 nòmines, passi a 2 nòmines, i es presenta per tercera vegada, cosa que va dir que amb dos bastaven.
    Fora que vulgui passar a dedicacio total, tambe veiem questa de baixa laboral per tema polític, ja hauria d'estar d'alta.
    Tan rendible és ser alcalde de Mediona no em crec, ni ningú es creu, que per 700 € es tingui tan amor i servei al poble.
    Ara que no té amics a la Generalitat, ni estem en època de vaques grasses, prometrà la xocolata del lloro.
    Crec que i em pregunto, el servir al poble és beneficiar-se a un mateix.

    ResponElimina
  34. Resposta 8 de maig de 2011 22:04

    A tu que et sembla és o no és necessària.

    La que no és necessària és la de sant Pera.

    No em puc creure que et contesti, en fi la de Sant Joan si és necessari La D'Sant Pera NO TÉ CABAL I HI HA 15 CASES CONNECTADES DE LA FONT DEL BOSC.

    Suposo que et queda clar, pregunta coses amb una mica de maduresa.

    ResponElimina
  35. Pots dirme quines 5 nomines tenia?
    que vol dir baixa laboral per tema politic?
    Quin benefici a tret per a ell mateix?

    A veure si pots contestar a les 3 amb coerencia.

    ResponElimina
  36. Contestat tu mateix, que saps mes que jo.

    ResponElimina
  37. Jo sí que voldria una explicació d'una baixa que paguem tots i que no em sembla gaire honesta.

    Aquest senyor no es mestre ?? que pasa que si ets mestre et pots agafar la baixa i ala !!! ancha es castilla ?!!?? Per que a mi em sembla que si esta bo per anar a penjar cartellets i al cosmo caixa amb els avis també ho esta per donar classe o el que coi faci a l'escola, i sinó que no ocupi una plaça que un altre amb més ganes ocuparia i així reduïm la llista d'aturats ... que en deuen pensar els seu "sequito" ... com que son asiduus d'aquest blog espero em contesteu.

    I jo n'hi dic " baixa per tema de cara més dura que una pedra " .

    ResponElimina
  38. A ver señores !!!

    yo que he dicho ???

    como es que nadie me quiere/puede contestar ??

    Como puede ser que la seguridad social no investigue una baja laboral a mi entender ( y creo que el de muchos ) más que dudosa ??

    como es que los exaltados socialistas que saltan a la de tres en est blog no me dan una explicación a la situación laboral del alcalde al que le pago el sueldo con mis impuestos ??

    Como es que el resto de profesorado de la zona no denuncia esta situación por todos conocida ??

    Que pasa si insto a ciu a que denuncie esta situación??

    Recuerdo que la baja era por rotura del tendón de aquiles ?? que por cierto no fue ni en el centro de trabajo ni en horario laboral ?? Tenemos que seguir pagando todos el capricho de este señor ??

    ResponElimina
  39. Tots callem les represàlies poden ser molt terribles.
    Utilitza mitjans del feixisme de la 2 guerra.
    I és socialista i propietari de Mediona.

    Però SI tens raó que la baixa la paguem tots, igual que les subenciones.

    ResponElimina
  40. Pero todavía estamos así...
    No recordáis el tema de los gastos "justificados" por la mayoría, que mas les da, con el dinero de los demás se compran muchas voluntades.
    Cuando el ayuntamiento empezara a reducir sus gastos ?
    Pero no os preocupéis si por casualidad el PS no llega a la mayoría absoluta los de CiU les ayudaría, todos son iguales el tema es llegar al poder sea como sea, sino recuerden caso Palau y muchos otros que no se hacen publico,pero hay que distraer al personal con temas culturales,históricos entre otros.
    Sinceramente hay que darles un escarmiento y que ninguno tenga mayoría y que tengan que pactar para todo así se controlan entre ellos,apesar del tripartito que nos ha dejado en la miseria.

    ResponElimina
  41. Bueno la cuestión es no contestar a tan simple pregunta, pues nada creo que hay un link en la web de la seguridad social para denunciar estos casos y que se envie un inspector... Señores de ciu, ustedes saben que si el caso fuera al reves ya habrian recibido la visita del inspector en diversas ocasiones.. "ÉL SÍ LO HARÍA"

    ResponElimina
  42. Estoy de acuerdo con el anónimo 11 de maig de 2011 20:51

    Pero hay una cosa, hace tres años votaron 64% del censo.

    La gente se tiene que implicar mas, eso quiere decir ir a votar.

    Supongo que tú vas a votar, si es así enhorabuena.
    Si no, es normal que te quejes, y todos son iguales.

    ResponElimina