dilluns, 12 de gener del 2009

PASA A MEDIONA



Es cert que la llei electoral dona el poder segons les matemàtica i sis es més que dos. La majoria guanya la minoria perd.
Entenem que una varietat de opinions enriqueix la solució.
Entenem que la democràcia d’un dia cada quatre anys es democràcia legal pera no moral.
Entenem que el que perd es el municipi i no guanya ningú.
Entenem que més pràctic seria i menys costos que la llista que guany governi i no cal oposició ni plens ni comissions ni histories
A Mediona ha guanyat el Sr. Servant Cases per tant no cal parlar més . Això es DEMOCRACIA i el demés son histories.
Si el govern municipal practiques la democràcia municipal: Convocatòries amb temps i/o pactades no en dies laborals i en hores laborals, accés a l’imformació ,espais de reunió, les retribucions del consistori, respostes àgils i totals a les preguntes fetes. Donar l’informació sense dir que val o costa 200 Euros i que no pot ser... nosaltres acceptaríem la majoria però hem lluitat contra la dictadura i entenem que ara tenim una dictadura democràtica.
Es possible que aquesta sigui una rabieta de nens petits però creiem que com a Síndic de Greuges cal que esteu informat del que passà a Mediona i que no sabem com acabarà.
No necessitem panys calents, però entenem que fer alguna que altre modificació, a la Llei Municipal seria beneficiar a tots els municipis donat més joc polític.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada