dimecres, 10 d’octubre del 2012

RIDÍCUL!!!!!


Benvolguts i benvolgudes,

Com ens ha d'extranyar que el PSC de Mediona jugui a fet i amagar veient actituts com aquestes???



El pitjor de tot és que a sobre es pensen que els catalans i els medionencs som tontos. 

Afortunadament en breu veuran "recompensada" la seva lleialtat:


Noticia íntegra


Grup Municipal de CDC Mediona

9 comentaris:

  1. El PSC no acaba de saber situar-se en relació amb la convocatòria d'un referèndum sobre la independència. El secretari d'organització del PSC, Daniel Fernández, ha dit avui en unes declaracions al programa l'"Oracle de Catalunya" Ràdio (àudio http://www.catradio.cat/audio/670691/Daniel-Fernandez) que Catalunya podria acceptar un procés com el que ha començat Escòcia. Però justament ahir el PSC va votar al congrés espanyol --fent pinya amb PP, PSOE i UPyD-- contra una proposta d'Esquerra, que promovia l'adopció del procés escocés. !Tenen una esquizofrenia galopant!

    'Creiem que l'única manera d'avançar és la via del diàleg i l'acord, fins i tot per a fer un referèndum democràtic amb totes les garanties [...] el cas d'Escòcia i Anglaterra és claríssim', ha dit Fernández, contraposant-lo a 'una consulta per la via legal o il·legal com Mas va insinuar'. La paradoxa és que, ahir, el PSC va sumar el vot dels seus diputats als del PP, del PSOE i d'UPyD contra la proposta d’Esquerra http://www.vilaweb.cat/noticia/4046461/20121010/psc-sembolica-referendum.htmlde transferir a la Generalitat la competència de convocar referèndums per a poder seguir, precisament, el model escocès.

    I, també ahir, el mateix dia que es tombava la proposta perquè la Generalitat pogués organitzar referèndums, els governs britànic i escocès van pactar un referèndum d'una sola pregunta de 'sí o no'.

    Daniel Fernández

    Vídeo de la intervenció d'Alfred Bosch (ERC)http://www.vilaweb.cat/noticia/4046461/20121010/psc-sembolica-referendum.html

    Quin cacau mental que tenen aqusts "sociates"...



    ResponElimina
  2. Ser del partit dels socialistes de Catalunya i haver de votar en contra del dret a decidir dels catalans. El dret a decidir sí o a decidir no, però a decidir tanmateix. Això sí que deu ser un malson! Qui és que deu poder dormir, després d'haver votat a Madrid, amb males companyies, en contra d'un dret tan democràtic? De tota manera, aquest és un malson evitable. Un sempre es pot negar a votar allò que li diuen, oi? N'hi ha que ho fan. Ni que sigui per tenir la consciència tranquil·la i poder dormir com un tronc.
    11/10/12 02:00 - Maria Mercè Roca
    http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/583295-malsons.html

    ResponElimina
  3. A quines llistes estaria Servand Casas?, a la que serveix pleitesia al PSOE?, o.....
    Ernest Maragall impulsa un nou partit que aglutini el socialisme catalanista PDF Imprimeix Correu electrònic
    Actualitat - GENERAL
    altL’esquerda entre les dues ànimes del PSC ha fet trencadissa. Tal com avançava “El 3 de vuit” en l’edició d’aquest dijous, el sector catalanista del PSC ha impulsat una nova formació política.

    Aquest dijous a la tarda una cinquantena de militants i simpatitzants socialistes s’han reunit a Can Fabra, a Barcelona, per decidir el camí a seguir després de constatar que no tenien cabuda dins el PSC de Pere Navarro.

    Com explicava “El 3 de vuit”, els socialistes desencantats tenien la intenció d’estructurar el Partit Català d’Europa, creat per Pasqual Maragall l’any 1998 i que ara el seu germà Ernest treu del calaix per donar aixopluc als socialistes díscols. Està per concretar el nom de la formació, que es podria anomenar Nova Esquerra Catalana.

    No és a temps de presentar-se a les eleccions del 25 de novembre, però sí que en té per establir les bases que han de regir la nova formació. Ernest Maragall pretén que el Partit Català d’Europa reclamarà un estat per Catalunya i vol representar una esquerra nacional forta.

    Exclusiva d'"El 3 de vuit"
    La notícia de la creació d'un nou partit d'esquerres ha estat avançada a l'edició impresa d'"El 3 de vuit" hores abans que es produís la reunió a Barcelona. El setmanari ha obert la portada d'aquest dijous amb el titular "El sector catalanista del PSC impulsa un nou partit" i, hores més tard, es confirmava el contingut de la informació. Mitjans d'abast nacional han informat aleshores d'una notícia que marcarà el panorama polític català ben aviat.

    En l'edició impresa, el lector pot llegir el periple que ha portat l'ala catalanista del PSC a la situació actual i com s'ha cuinat la decisió, precipitada, de fer el pas d'umpulsar un nou partit polític.

    ResponElimina
  4. A quines llistes estaria Servand Casas? A la dels espanyolistes. Ho demostra el fet que no hagi volgut declarar Mediona territori català lliure i hissar l'estel·lada al balcó de l'Ajuntament.

    ResponElimina
  5. Sin novedad en el frente?.

    ResponElimina
  6. Si, hay novedades, sabéis que Mediona tendrá un Parque Eólico.

    Para ganar dinero como el Solar ?

    Cuando empezareis a hacer política de verdad ?

    Por favor mojaros...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Todavía estáis meditando vuestra respuesta ?

      O tenéis miedo de destapar otro gran negocio de nuestro alcalde como el parque fotovoltaico.

      Por favor actuar , no estáis hartos de tanto secreto.

      Elimina
  7. Benvolgut anònim,

    Sabem que en Servand està maquinant la creació d'un miniparc eòlic però no en tenim detalls perquè, tal i com es va demostrar a l'últim ple, ho està portant tant en secret com ens té acostumats.

    Quan tinguem detalls no pateixis que els explicarem.

    Salutacions

    ResponElimina
  8. Muchas gracias por vuestra "política" respuesta.

    Seria muy interesante saber que pensáis hacer sobre este tema.

    Inclusive hasta es posible que tuvieseis el apoyo del pueblo, para que una vez por todas nuestro estimado Alcalde entienda que no puede hacer cosas en secreto.

    Por favor actúen.

    ResponElimina