diumenge, 17 de juny del 2012

ACTES DELS PLENS DE 27 D'ABRIL I 14 DE MAIG 2012

Benvolguts i benvolgudes,

Us pengem dues noves actes de plens per tal que estigueu el més informats possible de l'activitat política del municipi.

Acta del ple de 27 d'Abril de 2012

Acta del ple de 14 de Maig de 2012

Grup Municipal de CDC Mediona

5 comentaris:

  1. AGRUPACIÒ MUNICIPAL CDC MEDIONA.

    La Acta del 29 de Març s´aprova les tarifés de l´Aigua de La Font del Bosc i el 27 de Abril de Sant Elies.

    VOLDRIA QUE ALGÚ AMB CONTESTE LO SEGÜENT:

    Com es que La Font del Bosc el mínim es de 12 m3 mensual i el rebut es trimestral i Sant Elies es 7,5 m3 mensual i el rebut es cada dos mesos, amb la augment tindrem una quota fixa de servei de 6,259 € abonat/mes i La Font del Bosc NO. Se que son dues companyies diferents una es ANAIGUA i la altre AIGÜES D¨ANOIA.

    AL 6 DE MARÇ, VAIG FE UN COMENTARI SOBRE EL ACTA DEL 13 DE GENER, EL TEMA DEL SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS MUNICIPALS I NO VEU CONTESTA, ESPERO QUE A QUET COP U FEU.

    CARLES

    ResponElimina
  2. Hola Carles,

    En primer lloc disculpa per no contestar-te el missatge del 6 de Maig, ho faré ara: has de partir de la base que la circular que vam rebre des de l'Ajuntament conté falsetats i inexactituts com totes les comunicacions que envia aquest equip de govern, per tant, aquest senzill càlcul que has fet tu no quadrarà mai. No obstant això, pensa que dins de la taxa de recollida de residus s'inclouen altres serveis com la recollida de trastos vells, l'abocador, etc. els quals no t'especifiquen en la circular.

    Respecte al tema de l'aigua t'haig de confessar que no disposo de la informació que em demanes i, per tant, no et puc contestar més enllà que com molt be dius són companyies diferents. Si m'ho permets estudiarem la qüestió i, si cal, ho preguntarem a l'equip de govern.

    Gracies una vegada més per participar al blog.

    Dani Artigas

    ResponElimina
  3. Hola Dani Artigas.

    En primer lloc durant-te les gracies per contestar a las meves preguntes.

    Avui surt publicat al DOGC nº 6.152 pàg. 31.771, la Anunci de l´Ajuntament sobre adjudicació d´un contracte de gestió d´un servei públic de recollida i transport de residus al municipi de Mediona.

    Pressupost base de la licitaciò 92.500 € IVA exclòs.

    Adjudicaciò data 8 de juny de 2.012 - Contractista: Centre de Gestió Mediambiental S.L.- Import adjudicaciò 73.998,39 € IVA exclòs.

    De acord que la taxa de Recollida de Residus s´inclouen altres serveis, tindriem que sàpige quin son els imports i si l´Ajuntament te una deute acumulada de aquets serveis.

    Respecte al tema de l´aigua, espero la teva informaciò.

    CARLES

    ResponElimina
  4. En aquest bloc sols interesa la font del bosc, sant elies...?.Preucupeu-vos tambe per els altres nuclis!

    ResponElimina
  5. Benvolgut/da,

    En política municipal és molt important la col·laboració ciutadana. T'agrairem que ens facis arribar les teves recomanacions, incidencies del teu nucli, idees per millorar-lo o simplement ens informis de qüestions que ens hagin pogut passar per alt i estarem encantats de treballar-hi.

    Salutacions

    ResponElimina