diumenge, 4 de març del 2012

ACTES DELS PLENS DE 19 DE DESEMBRE DE 2011 I 13 DE GENER DE 2012

Benvolguts i benvolgudes,

Adjuntem les actem dels dos últims plens. Respecte a l'acta del 19 de Desembre res a dir, hi hem votat a favor, en canvi hem votat en contra de l'acta del 13 de Gener perquè creiem que no recull fidelment l'esperit del que es va dir en aquell ple. Malgrat això el ple ha acceptat totes les modificacions que hem proposat i que veureu afegides en vermell.


Acta del ple de 19 de Desembre de 2011

Acta de 13 de Gener de 2012


Grup Municipal de CDC Mediona

1 comentari:

  1. Una vegada mes os donem les gracies per penjà els resums dels plecs municipals.

    Acta del 13 de Gener de 2.012
    Iniciar l´expedient del Servei de Recollida de Residus Municipals.
    Aprovar la despesa del contracte, que ascendeix a 92.500 € mès IVA.
    La regidora Marta Morgadas pregunta com s´ha calculat el preu de licitació. L´alcalde contesta que segons els quilòmetres, hores i personal necessari.
    La meva pregunta es: Si fa uns dias l´Ajuntament ens envia una circular per explicar el tema dels impostos i diu una proposta inicial per els 3.937 rebuts de Mediona, el mateix numero de rebuts son per la recollida de Residus doméstics a una mixa de 125 € surt un import de 484.251 € (Quina es la deuta real que te l´Ajuntament per el concepte del Residus doméstics per que es augmenti els rebuts)

    La web Municipal està en situaciò d´abandonament.
    L´alcalde diu que no es pot dir d´abandonament, hi ha un manteniment per par d´una persona que ho fa voluntáriament ni tenim pressupost, ni temps,recursos.
    I la secretària manifesta que intenta ser curosa en temes com anuncis, ordenançes.... i que aixó, en principi, es penja tot, que entri en la web i veure que hi falten molts, per exemple el Anunci aprovar per a l´exercici 2.012 modificació Ordenances Fiscals etc......

    Li voldria recorda a l´alcalde, que es miri el Informatiu del 20 de Juliol del 2.011 que deilla:
    El Facebook de l´Ajuntament de Mediona, amb la finalitat per als ciutadans de les actualitats i noticies més destacades del nostre Municipi, que no se ompli tant la boca i si no tenen pressupost, ni temps ni recursos que le tanqui, desde el mes de Novembre no hi posat la convocatoria dels Plens i altres, només les que le interessen.

    CARLES

    ResponElimina